Ekonomi

Me melodinë e Jusuf Gërvallës, në rrugët e Gjakovës prezantohet Renault Captur 2020!

Me melodinë e Jusuf Gërvallës, në rrugët e Gjakovës prezantohet Renault Captur 2020!
15:59 | 23 Shtator 2020

o ç’na duhet tjetër… vallë në këtë botë?” këndon Jusuf Gërvalla te “Kënga e Bilbilit”.

E me melodinë e kësaj kënge dhe këtij teksti, Auto Mita e ka prezantuar modelin më të ri të veturës më të dashur në Kosovë – Renault Captur 2020, e cila, po ta kemi, vërtet se nuk na duhet tjetër në këtë botë!

Videoja është xhiruar e tëra në komunën e Gjakovës dhe e shfaq modelin 2020 të veturës Captur.

Përndryshe, Renault Captur 2020 vjen më inovative, më e bukur dhe më e gjerë. Ka një teknologji të avancuar e një rehati të pa zëvendësueshme.

Vetura e cila kombinon adrenalinën, urbanen e jetën familjare, vjen me një super çmim prej vetëm 14.990 eurove!

Për të marrë më shumë informacione rreth veturës më të shitur në Evropë dhe në Kosovë, vizitoni showroom-in e Auto Mitës!

Artikull i sponzorizuar

Po vjen “Cyber ZERO” eventi që jep përgjigje për çdo lloj kërcënimi online

Të tjera