Lajme

Mblidhet qeveria në detyrë, miraton katër pika

Mblidhet qeveria në detyrë, miraton katër pika
14:38 | 05 Nëntor 2019

Qeveria në detyrë ka mbajtur mbledhjen e radhës me katër pika të rendit të ditës.

Këtu u  shqyrtua propozim-vendimi për kursime dhe ndarje buxhetore të organizatave buxhetore, raporti i Thesarit për të hyrat dhe shpenzimet nëntëmujore dhe propozim-vendimi për rivarrimin e Dëshmorëve të Kombit.

Të tre këto pika u miratuan në mbledhjen e sotme.

Gjithashtu u aprovuan procesverbalet nga mbledhjet 106, 107, 108, 109, 110, 111 dhe 112 të Qeverisë së Kosovës.

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera