Bota/Rajoni

Masakra e Srebrenicës, Fatima Muhiq u vra në natën që u lind

Masakra e Srebrenicës, Fatima Muhiq u vra në natën që u lind
22:38 | 11 Korrik 2020

Sot janë bërë 25 vjet që nga dita kur filluan masakrat e kryera nga shteti serb në Srebrenicë të Bosnjës dhe Hercegovinës që zgjatën për 11 ditë.

Gjatë kësaj tragjedie janë vrarë 8,372 persona, ngjarje kjo që njihet si më e rënda që nga përfundimi i Luftës së Dytë Botërore.

Fatima Muhiq është viktima me moshën më të re që u vra gjatë kësaj masakre. Ajo u vra në natën që u lind dhe emrin Fatima ia kanë lënë pas vdekjes.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera