Bota/Rajoni

Lagarde: Më e keqja e krizës ekonomike ka kaluar

Lagarde: Më e keqja e krizës ekonomike ka kaluar
11:49 | 26 Qershor 2020

Kriza më e rëndë ekonomike, e shkaktuar nga epidemia e koronavirusit në zonën euro me shumë gjasa ka kaluar, theksoi sot presidentja e Bankës Qendrore Europiane, Christine Lagarde.

“Më e keqja me shumë gjasa ka kaluar”, deklaroi drejtuesja franceze në një konferencë.

Ajo këmbënguli në faktin se rimëkëmbja do të jetë e paplotë.

”Kjo rimëkëmbje do ta transformojë ekonominë”, shtoi ajo.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera