Lajme

Kuvendi i Kosovës dhe Qeveria britanike nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi

Kuvendi i Kosovës dhe Qeveria britanike nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi
22:48 | 01 Korrik 2020

Kuvendi i Kosovës dhe Qeveria e Britanisë së Madhe, e përfaqësuar nga Ambasada britanike në Prishtinë, nesër do të nënshkruajnë memorandum mirëkuptimi.

Siç thuhet në njoftim, ky memorandum i mirëkuptimit reflekton përpjekjet e përbashkëta për të siguruar emërime profesionale të udhëheqësve të institucioneve dhe organeve publike, nëpërmes proceseve të drejta dhe transparente të rekrutimit.

Nënshkrimi i marrëveshjes bëhet në hollin e Kuvendit të Kosovës, në orën 12:00.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera