Lajme

Kusari-Lila përplaset me kryeministrin Hoti

Kusari-Lila përplaset me kryeministrin Hoti
23:52 | 23 Qershor 2020

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari-Lila, ka akuzuar kryeministrin Avdullah Hoti për ndërrim të qëndrimeve.

Andaj ajo kërkoi nga kryeministri siguri se nuk do të ndryshojë qëndrime edhe gjatë bisedimeve në Uashington.

“E dini qëndrimin për Mini-Shengen edhe për zonën ekonomike, edhe për të gjitha këto tema. Dhe nuk do të ndërroj qëndrim për këto tema”, tha Hoti.

Por deputetja Kusari-Lila, akuzoi Hotin se gjatë kohëve të fundit ka ndryshuar qëndrim për Mini-Shengenin dhe temat e tjera politike.

Andaj kërkoi nga ai që të tregojë nëse do të ndryshojë qëndrim edhe për Mini-Shengenin, të cilin e vlerësonte të dëmshëm.

“Nuk po flas me spekulime, nëse doni po i lëshoi edhe Kuvendit të Kosovës dhe dëgjojeni intervistën e ambasadorit Grenell. Ai deklaron se në Uashington do të diskutoni për Mini-Shengen. Në rast se ju thoni se ju do të mbani të njëjtin qëndrim në kundërshtim me minishengen. Pra po më intereson të dëgjoj nga ju, cili do të jetë qëndrimi juaj. Ju keni ndërruar qëndrim z. Hoti. Keni ndërruar qëndrim për tema politike, për çështje të koalicionit”, tha Kusari-Lila.

Petrol Company hap pikën më të re në Orllat me super çmime për Black Friday: Diesel 1.51€ dhe Benzinë 1.38€

Të tjera