Lajme

Kurti në Ditën Evropiane të Gjuhëve: Kosova një shoqëri shumëgjuhëshe, vlerë e vendit tonë

Kurti në Ditën Evropiane të Gjuhëve: Kosova një shoqëri shumëgjuhëshe, vlerë e vendit tonë
20:22 | 26 Shtator 2022

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti me rastin e Ditës Evropiane të Gjuhëve ka uruar duke thënë se Republika e Kosovës është një shoqëri shumëgjuhëshe dhe kjo vlerë është e gërshetuar thellë në strukturën e vendit tonë.

“Qeveria jonë mbetet fuqishëm e përkushtuar për të ruajtur karakterin e pasur dhe të larmishëm të shoqërisë sonë. Gëzuar Ditën Evropiane të Gjuhëve!”, ka shkruar Kurti në Twitter.

Petrol Company sërish troket në dyert e Shtëpisë së Pleqve për Ramazan

Të tjera