Lajme

KRU “Mitrovica” njofton për ndërprerje të furnizimit me ujë

KRU “Mitrovica” njofton për ndërprerje të furnizimit me ujë
14:30 | 27 Janar 2022

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Mitrovica”, njofton konsumatorët e Skenderajt dhe Mitrovicës se sot në ora 10:00 është ndërprerë prodhimi në fabrikën për trajtimin e ujit në Shipol dhe se nuk do të ketë furnizim me ujë të pijes për këto dy komuna derisa ujësjellësi t’i kryejë obligimet ndaj KESCO-s për energjinë e shpenzuar elektrike.

“Apelojmë te të gjithë konsumatorët që kanë borxhe ndaj ujësjellësit që t’i kryejnë obligimet e tyre në mënyrë që të sigurohen mjetet për pagimin e obligimeve ndaj furnitorit tonë të energjisë elektrike”, thuhet në njoftimin e KRU “Mitrovica” të postuar në Facebook.

Prince Coffee House tani edhe në Vjenë të Austrisë

Të tjera