Infografika

Kosovë/ 26% e të testuarëve rezultuan pozitiv me COVID-19

Kosovë/ 26% e të testuarëve rezultuan pozitiv me COVID-19
14:15 | 18 Gusht 2020
EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera