×
 • Tenderët
 • Tenderët

  Komuna Gjilanit shpall tender 830 mijë euro për sigurimin fizik  të objekteve shkollore

  FrontOnline
  11 Mars 2020

  Komuna e Gjilanit, e cila drejtohet nga Lutfi Haziri nga Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) ka shpallur tender 830 mijë eurosh për sigurimin fizik të objekteve shkollore në komunën e Gjilanit.

  Sipas dokumenteve të siguruara nga “Front Online” shihet se për këtë proces prokurimi komuna ka paraparë një buxhet prej 829.843,20 euro.

  Në njoftimin për kontratë thuhet se Operatori Ekonomik që dëshiron të marrë pjesë në këtë proces prokurimi duhet t’i ofrojë dëshmi të kënaqshme Autoritetit Kontraktues se qarkullimi vjetor i Operatorit Ekonomik, gjatë tre viteve të fundit (duke filluar nga data e publikimit te Njoftimit për kontrate) ka qenë prej jo më pak se 800.000,00 Euro.

  “Projekte të përfunduara të shërbimeve të ngjashme në tre vitet e fundit, nga data e publikimit të njoftimit për kontratë, minimum në vlerë financiare prej 700,000.00 Euro projekte të ngjashme. Nëse OE tenderojnë si grup i operatoreve ekonomik apo konsorcium, atëherë lideri i grupit duhet t’i ketë 60% të vlerës së kërkuar” thuhet në njoftimin për kontratë, raporton “Front Online”

  Nëse nuk ka ankesa, paraprake nga Operatoret Ekonomik që synojnë të marrin pjesë, data e hapjes së ofertave për këtë proces Prokurimi do të behët më 14 prill të këtij viti. / Front Online /

  Black Friday –  Eja dhe ndaj emocionet e zbritjes ekstreme në Comodita Home
  Nga Rubrika
  Tenderët24 Janar 2024
  Ministria e Punëve të Brendshme (MB) që drejtohet nga Xhelal Sveçla, ka shpallur një tender prej 120 mijë euro për shërbime hoteliere,...
  Tenderët11 Janar 2024
  Telekomi i Kosovës ka shpërblyer me tender 15 milionësh kompaninë nga Kroacia “Ericsson Nikola Tesla d.d”, raporton Front Online. Në njoftimin e...
  Hulumtime10 Janar 2024
  Ministria e Shëndetësisë (MSH) ka shpallur tenderin prej më shumë se 22 milionë euro për përfundimin e punimeve në ndërtimin e objektit...
  Të tjera
  Lajme18 Prill 2024
  Kanë diplomuar kadetët e rinjt të Policisë së Kosovës. Vendit i janë shtuar edhe 445 policë të rinj, nga të cilët 345...
  Bota/Rajoni18 Prill 2024
  Më shumë se 13,800 fëmijë janë vrarë në Gaza që nga fillimi i luftës, sipas Drejtoreshës Ekzekutive të Fondit të OKB-së për...
  Lajme18 Prill 2024
  Drejtori i Policisë së Kosovës Gazmend Hoxha në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së 59-të të policisë ka u ka uruar mirëseardhje...
  Front TV18 Prill 2024
  Në mungesë kuorumi ka dështuar të bëhet konstituimi i Komisionit Hetimor Parlamentar për subvencionimin e teksteve shkollore dhe mjeteve shkollore për vitin...
  Lajme18 Prill 2024
  Ministri i Punëve të Brendshme, Xhelal Sveçla në ceremoninë e diplomimit të gjeneratës së 59-të të Policisë së Kosovës, foli për ndalimin...
  Lajme18 Prill 2024
  Një operim tejet kompleks është kryer tek një pacient 61-vjeçar. Intervenimi është realizuar nga një ekip i mjekëve italianë dhe ata të...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.