[wp-story]

Kronika

 Kërkesë për paraburgim ndaj personit që dyshohet se ka dhunuar një të mitur

 Kërkesë për paraburgim ndaj personit që dyshohet se ka dhunuar një të mitur
14:48 | 04 Nëntor 2019

 Prokuroria Themelore në Gjakovë, Departamenti për Krime të Rënda,  ka paraqitur kërkesë në Gjykatën Themelore në Gjakovë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit A.K.,  nga Komuna e Gjakovës, për shkak të dyshimit se i njëjti ka kryer veprën penale  “ Dhunimi”, nga neni 227 paragraf 6  lidhur me paragraf 1 të KPRK-së.

Rasti ka ndodhur më 31.10.2019, në shtëpinë e të pandehurit, në lagjen Brekoc në Gjakovë, ku i njëjti rreth orës 23:00, e telefonon të dëmtuarën e mitur M.B., dhe e thërret të shkojë në shtëpinë e tij, ku më pastaj e kryen aktin seksual me të.

Me këtë ekziston dyshimi i bazuar se i pandehuri  ka përmbushur elementet e  veprës  penale të përshkruar më lartë.

Prokurori i rastit ndaj të pandehurit A.K., ka kërkuar masën e paraburgimit në afat prej 30 ditësh / Front Online / 

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera