Ekonomi

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet

KEDS njofton për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet
17:52 | 22 Qershor 2020

KEDS ka njoftua konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende për shkak të punimeve të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

23.05.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Gjakovë

1.

Në NS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ereniku (kodi: 80080011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fehmi Agani, Lugbunari, rr.Nëna Terezë, Qerim, rr.Sadik Pozhegu dhe rr.Wesley Clark.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm në lagjen Shqiponja.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10 kV Ferizaj III do te ndërprehet:

Dalja 10kV Varoshi (kodi: 40042005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Varoshi, Gërlica, një pjesë e Komogllavës, Rakaj dhe bizniset private.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve si dhe zëvendësimi i izolatorëve të dëmtuar.

Pejë

1.

Në NS 110/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Istogu i Poshtem, Muzhevinë Arifaj, Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci I Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj Dragolevc e Reja dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Vendosja e konzollave të tesionit të mesëm.

Vërejtje: Ka BRRE- HC Istogu.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Gjilan 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresalci (kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi Bresalc-Parallovë.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10 kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja: Shtëngimi i përçuesëve.

24.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi:16100005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Lëshimi i largpërçuesit të ri.

2.

Në NS 220/35/10kV Podujevë do të ndërprehet:

NS 10/0.4kVBallovc 3 te lagjja e Kuvajtit (Kodi: 14000005046) prej orës 09:00 – 16:00.

Vendet: Lagjja e Kuvajtit.

NS 10/0.4kV Ballovc 2 Bunjakët (kodi: 14000005045) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Ballovc, Bunjakët.

NS10/0.4kV Ballovc te Shkolla (kodi: 14000005220) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Lagjja Te Shkolla.

NS 10/0.4kV Ballovc 1 Mehanët kodi: 14000005044) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Mehanët.

NS 10/0.4kV Ballovc Nishecët (kodi: 14000005262) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Lagjja Nishevcët

NS 10/0.4kV Pa emruar (kodi: 14000005344 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Lagjja Shamallukut.

Arsyeja: Punime në projektin “Ballovc 1 Mehanët” LOT 5.

3.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Baicë- Kiqinët (Kodi: 16100008031) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Lagja Kiqinë dhe Leshtranët.

NS 10/0.4 kV Florim Kiqina (Kodi: 161000008246) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Një pjesë e lagjes Kiqinët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Xhylanët (Kodi: 16100008033) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Lagjja Xhylanët.

NS 10/0.4 kV Baicë-Zariqët (Kodi: 16100008034) prej orës 09:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Lagjja Zariqët.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave sipas projektit.

24.06.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtinë 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Afër Servisit Gorenje (Kodi: 19000030070) prej orës 10:30 – 14:00.

Vendet: një pjesë e Veternikut, Çagllavica- pjesa prapa Fortesës.

Arsyeja: Vendosja e ormanit 0.4kV

Gjilan

1.

Në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (Kodi: 61067005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura, Te Kasabanka, te Shtëpia e Kulturës, Te Pasqyrja dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Prerja e kabllove ekzistuese të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi: 53000004) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Isniqi, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellci i Ulët.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 10kV.

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Jeton Sejdiu (Kodi: 40000003256) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr.Dimitrie Tuceviq,

NS 10/0.4kV Fatmir Grainca (Kodi: 40000003258) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr. Astrit Bytyqi dhe një pjesë e rr. 2 Korriku.

NS 10/0.4kV Sylejman Rrahmani-2 (40000003245) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia, një pjesë e rr.Remzi Hoxha dhe një pjesë e rr.Sami Frashëri.

NS 10/0.4kV TS Sami Nuha “Vizioni” (Kodi: 40000003255) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr. 2 Korriku, një pjesë e rr.Dimitrie Tucoviq.

NS 10/0.4kV SN-A (Kodi 40000003278) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr. Halim Spahiu.

NS 10/0.4kV Atdhe Lohaj (Kodi: 40000003261) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

NS 10/0.4kV Alfa Com (Kodi: 40000003270) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Vendet: një pjesë e rr.Halim Spahia.

Arsyeja: Tërheqja e kabllos 10kV.

Artani: Stresi e Andi u gëzuan për ndarjen e Julit, s’duhet t’iu gëzohesh fatkeqësive të të tjerëve (VIDEO)

Të tjera