[wp-story]

Front TV

Ja kur do të përfundojë gjysmë vjetori i parë

Ja kur do të përfundojë gjysmë vjetori i parë
17:40 | 01 Dhjetor 2020

Kryeministri Avdullah Hoti në konferencë për media ka njoftuar se në koordinim me ministrin e Arsimit, Ramë se me  18 dhjetorë përfundon me 18 dhjetor 2020, dhe  shkollat hapen me 18 janar 2020.

“Me Ministrin e Arsimit jemi dakorduar qe ky gjysmë vjetor të mbyllet me 18 dhjetor dhe të nis gjysmë vjetori i dytë me 18 janar. Ne qershor i kompensojmë këto orë”, ka thënë Hoti.

Kryeministri Avdullah Hoti mban konferencë për medie, ku do të flasë për menaxhimin e pandemisë.

Kryeministri Avdullah Hoti mban konferencë për medie, ku do të flasë për menaxhimin e pandemisë.

Posted by Front Online on Tuesday, December 1, 2020

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera