[wp-story]

Lajme

Hoti tregon nëse do të kandidojë sërish për Kryeministër

Hoti tregon nëse do të kandidojë sërish për Kryeministër
15:17 | 22 Dhjetor 2020

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti ka thënë se sa i përket kandidaturës se a do të mund të jetë përsëri kandidat për kryeministër  kjo çështje do të diskutohet brenda partisë.

“Do të konsultohemi brenda partisë dhe çfarë do vendimi që marrim do të bëhet publik. Nuk mund të themi tani sepse duhet të konsultohemi brenda partisë”, ka thënë Hoti.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera