Lajme

Hoti: Do të mbyllim sektorët në të cilat ka raste të paraqitura me Coronavirus

Hoti: Do të mbyllim sektorët në të cilat ka raste të paraqitura me Coronavirus
16:33 | 29 Qershor 2020

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka njoftuar për disa masa të reja ndaj pandemisë Covid-19, raporton Front Online

Njoftimi i plotë:

#COVID19 – NJOFTIM!

Për shkak të rritjes së numrit të infektuarve me #COVID19 ?, sot kemi filluar kthimin e disa prej masave! Varësisht nga rezultatet, do të vazhdojmë marrjen e masave të reja në kuadër të Komitetit për koordinimin dhe vlerësimin e situatës emergjente me COVID19.

? Institucionet e Kosovës duhet të punojnë vetëm me staf esencial;
? Do të mbyllen sektorët në të cilët ka raste të paraqitura me infeksion;
? Duhet të ketë kontrolle rigoroze për të infektuarit, që të mbahen në izolim 2-javor;
? Inspektorati sanitar duhet të marrë masa në përputhje me ligjin!

Situata është nën kontroll, por e brishtë, prandaj jemi të obliguar që gjatë gjithë kohës të mbajmë maska, të mbajmë distancën sociale dhe higjienën personale!

#mbajedistancen #maska #higjiena

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera