Lajme

FSK shpall konkurs për kadetë

FSK shpall konkurs për kadetë
12:51 | 25 Qershor 2020

Ministria e Mbrojtjes ka hapur konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin 2020 – 2021.

Ky njoftim është publikuar në faqen zyrtare të Shtabit të Përgjithshëm të Forcës së Sigurisë së Kosovës, derisa përmes një videoje tregohen edhe detajet e tjera të këtij konkursi.

https://www.facebook.com/ZyraeInformimitShPFSK/videos/647112739481415/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera