Ekonomi

Festoni festën e flamurit në Vlorë me super ofertën e “Sharr Travel”

Festoni festën e flamurit në Vlorë me super ofertën e “Sharr Travel”
11:54 | 23 Nëntor 2021

Një super organizim të pa parë deri më tash është duke e realizuar kompania më e madhe turistike në vend “Sharr Travel” në zinxhirin e hoteleve më të mira në Vlorë të cilat i përkasin “Regina Group”.

Nëpërmes faqes së saj ne rrjetin social Facebook “Sharr Travel” ka njoftuar se kundrejt një çmimi promocional prej 84 euro ju do të përfitoni dy natë akomodim, mëngjesin dhe darkën në hotel, transportim me autobusët komod të “Sharr Travel”. Gjithashtu në mbrëmje për argëtimin e pushueseve do të ketë muzikë Live në hotel.

Nga kompania “Sharr Travel” kanë njoftuar se nisja e organizuar për në Vlorë bëhët më 26 Nëntor 2021 në orën 6:30 të mëngjesit.

Dita I :

  • Nisja nga Prishtina të Premten në ora 06:30, vazhdimi i rrugës, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .
  • Vizitohet qyteti i bukur i Beratit.
  • Akomodimi në Hotel. Ditë e lirë në qytetin e Vlorës . Darka në hotel. Muzikë Live.

Dita II :

  • Mëngjesi në Hotel. Vizit qytetit të bukur të bukur të Vlorës.
  • Pastaj vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit. Pasdite e lirë.
  • Darka në hotel. Muzikë Live.

Dita III :

  • Mëngjesi në Regina Hotels – Vlorë
  • Ne ora: 12:00 nisja për në Kalanë e Kaninës.
  • Nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë
  • Nisja për kthim në Kosovë, pushim gjatë rrugës. Arritja rreth orës 21:00.

Për informata kontaktoni në:

038 / 610 – 015

049 / 610 – 015

044 / 610 – 015

044 / 542 – 029

029 / 224 – 016

Ose na vizitoni në zyrat direkt:

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

Prizren, përballë stacionit të autobusëve

Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve

“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera