Lajme

Fëmijët shëtisin me motoçikletë midis Prishtinës

Fëmijët shëtisin me motoçikletë midis Prishtinës
16:59 | 01 Korrik 2020

Ngasje të tilla të mjeteve motorike të adoleshentëve dhe fëmijëve me siguri se na ka rënë të shohim shpesh.

Një veprim të tillë bënë sot dy fëmijë të cilët me motoçikletën e tyre dolën në rrugët e kryeqytetit.

Faqja Vrojtuesit e Lagjes e kanë publikuar një video, ku shihet qarkullimi i tyre në rrugën B.

Vrojtuesit bëjnë thirrje policisë të marrin masat e nevojshme.

Petrol Company zbret çmimet në Ditën e Verës: Benzinë 1.70 euro dhe Diesel 1.85 Euro për litër

Të tjera