Lajme

EULEX bastisë zyrat e OVL-UÇK-së

EULEX bastisë zyrat e OVL-UÇK-së
11:25 | 25 Shtator 2020

Zyrat e OVL-UÇK-së janë rrethuar dhe janë bastisurë nga zyrtarë policorë të EULEX-it.

Aty janë parë disa policë të cilët janë futur edhe brenda zyreve ende nuk dihet arsyeja.

1 abonim, 3 paisje, 240 kanale shqip – NimiTV në gjithë Evropën për vetëm 99.90€ për 12 muaj

Të tjera