[wp-story]

Lajme

Dikush largon shenjat e trafikut në Gërmi, përfundojnë në pyll

Dikush largon shenjat e trafikut në Gërmi, përfundojnë në pyll
16:19 | 15 Qershor 2020

“Vrojtuesit e Lagjes”, të cilët raportojnë parregullsitë dhe problemet e qytetarëve në Prishtinë, kanë publikuar një foto ku shihet se dikush ka larguar shenjat e trafikut në një nga rrugët e parkut të Gërmisë

Sipas tyre, këto shenja janë larguar nga rruga Gërmi-Butovc dhe i kanë hedhur në pyll.

“Qytetarët e pandërgjegjshëm i kanë hjekë shenjat e trafikut në rrugën e re të malit të Gërmisë- Butovc dhe i kanë gjuajtur në mal”, shkruajnë “Vrojtuesit e Lagjes” në Facebook.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera