Kronika

Digjet një restorant në Ferizaj

Digjet një restorant në Ferizaj
09:37 | 07 Korrik 2020

Një person në fshatin Babush të Ferizajt ka raportuar në polici se restoranti i tij është djegur.

“Ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se në rrethana të pa njohura është përfshirë nga zjarri restoranti tij”, thuhet në njoftim.

Sipas policisë, zjarrfikësit e kanë lokalizuar zjarrin.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera