Lajme

Digjet një pjesë e spitalit të Vushtrrisë

Digjet një pjesë e spitalit të Vushtrrisë
20:22 | 07 Maj 2021

Në orët e mbrëmjes është djegur një pjesë e spitalit të Vushtrrisë.

Kështu ka raportuar nga vendi i ngjarjes portali lokal, “Viciana Press”.

Deri më tani nuk dihen shkaqet e këtij incidenti.

Front Online ka kontaktuar edhe Policinë e Kosovës, por deri në botimin e këtij artikulli nuk janë përgjigjur.

Front Online do iu mbajë të informuar rreth këtij rasti.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera