Lajme

Begaj në ditën e dytë të vizitës, takohet me partitë opozitare në Kosovë

Begaj në ditën e dytë të vizitës, takohet me partitë opozitare në Kosovë
08:06 | 16 Gusht 2022

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bajram Begaj, në ditën e dytë të vizitës së tij në Kosovë, do të takohet me partitë opozitare në Kosovë.

Takime do të ketë edhe me Komandantin e KFOR-it si dhe me trupat e Forcave të Armatosura Shqiptare, që shërbejnë në KFOR.09:00-

09:30 Takim me Kryetarin e PDK-së, Z. Memli Krasniqi

09:35-10:05 Takim me Kryetarin e LDK-së, Z. Lumir Abdixhiku

10:10-10:40 Takim me Kryetarin e AAK-së, Z. Ramush Haradinaj

10:45-11:00 Takim me partitë minoritare

11:15-11:45 Takim me Komandantin e KFOR-it

12:20-12:50 Takim me trupat e Forcave të Armatosura Shqiptare, që shërbejnë në KFOR (Pejë)

13:35–14:15 Takim me Kryetarin e Komunës së Prizrenit

14:25-14:45 Vizitë në Kompleksin e Lidhjes së Prizrenit

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera