Lajme

ASK-ja bartet te Ministria e Financave

ASK-ja bartet te Ministria e Financave
11:35 | 01 Korrik 2020

Në bazë të një vendimi të Qeverisë së Kosovës, Agjencia e Statistikave të Kosovës është bartur nga Zyra e Kryeministrit në Ministrinë e Financave.

Sipas kryeministrit Avdullah Hoti, në mbledhjen e sotme të qeverisë tha se “një lëvizje e tillë është bërë pasi besohet që do e kryjnë punën më mirë nëpër zyret përkatëse”.

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera