Lajme

Agim Krasniqi riemërohet zëvendësministër i Financave

Agim Krasniqi riemërohet zëvendësministër i Financave
18:40 | 18 Qershor 2020

Agim Krasniqi për të disatën herë do të ushtrojë funksionin e zëvendësministrit në Ministrinë e Financave.

Se ka marrë bekimin e Kryeministrit Avdullah Hoti për të mbajtur këtë pozitë, ka njoftuar vet ai përmes Facebook.

“Duke falënderuar Kryetarin Isa Mustafa dhe Kryeministrin Hoti për besimin e dhënë, vazhdoj të jap kontributin tim si zëvendësministër në Ministrinë e Financave”, është shprehur Krasniqi,

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera