Ekonomi / Artikull i Sponsoruar

Cilësi, gatim dhe shpërblim

Cilësi, gatim dhe shpërblim
12:17 | 12 Maj 2021

Mielli Finnesa perveq cilësisë dhe zgjedhjeve të shumta që ofron në treg për konsumatorët e saj, vazhdon që gjithmonë të jetë afër tyre dhe ti shpërblejë ata në mënyra dhe dhurata të ndryshme.

Tani është aktive loja shpërblyese, ku secili konsumatorë me blerjen i cilit do llojë dhe paketim të miellit Finnesa ka mundësi të jetë pjesëmarrës dhe fitues i shumë shpërblimeve përmes kuponave që gjenden brenda paketimeve të miellit.Në mesin e shumë shpërblimeve të ofruara si shpërblim kryesor në këtë lojë janë:
Para cash, Lavatriçe, Televizor, Enëlarëse, Frigorifer, dhe shumë shpërblime të tjera.

Kësaj here ne po ju sjellim disa nga fituesit që janë përzgjedhur këtë javë, që janë:1. Driton Imeri – Fitues i njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

2. Driton Sadrija – Fitues i njërit prej Lavatriçeve të dhuruara.

3. Erblin Qerimi- Fitues i njërit prej Frigoriferëve të dhuruarë.

4. Serbeze Rexhaj- Fituese e njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

5. Shpresa Kelmendi – Fituese e njërit prej Televizorave të dhuruara.

6. Ylber Latifi – Fitues i njërit prej Enëlarëseve të dhuruara.

Me miellin Finnesa, mundesh edhe me gatu edhe shumë me fitu..

(Artikull i sponsorizuar)

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera