Bota/Rajoni

​Rumani, shpallet alarm i kuq për përmbytje në shtatë rajone

​Rumani, shpallet alarm i kuq për përmbytje në shtatë rajone
15:27 | 23 Qershor 2020

Për shkak të rritjes së nivelit të ujit të lumenjve, u dha një alarm i kuq për përmbytje në shtatë rajone në Rumani, ndërsa u dha një paralajmërim portokalli për vërshime ujore në 27 rajone, njoftoi sot Instituti rumun i Hidrologjisë dhe Menaxhimit të Ujërave.

Ekspertët paralajmërojnë se deri nesër në mesditë ekziston mundësia e përmbytjeve, një rritje e mundshme e niveleve të lumenjve dhe përrenjve, raportojnë mediat rumune.

Banori apo banorja i/e radhës në BBVK vjen nga Tirana, por kush është ai/ajo?

Të tjera