Lajme

​Edhe njё kompani e re ajrore evropiane nё ‘Adem Jashari’

​Edhe njё kompani e re ajrore evropiane nё ‘Adem Jashari’
18:34 | 05 Gusht 2020

Smartlynx aterroi pёr herё të parё sot nё Aeroportin Ndёrkombёtar tё Prishtinёs (ANP) ‘Adem Jashari’ me planifikimin e fluturimeve pёr nё shtetin e Gjermanisё.

Smartlynx do tё stacionojë njё aeroplan nё ANP ‘Adem Jashari’ nga ku do tё shёrbejë dy herё nё javё pёr Munich dhe dy herё nё javё pёr Stutggart.

Smartlynx ёshtё njё kompani ajrore me pёrvojё 28-vjeçare nё fushёn e transportit ajror dhe nё ANP ‘Adem Jashari’ fluturimet do t’i realizojë me Airbus 320 me kapacitet prej 180 ulёsesh, njofton Aeroporti Ndërkombëtar “Adem Jashari”.

Prince Caffe shpërblen për festa Fitoren me veturë Fiat 500

Të tjera