[wp-story]

Bota/Rajoni

Zgjatet afati i negociatave për ristrukturimin e borxhit

Zgjatet afati i negociatave për ristrukturimin e borxhit
13:10 | 20 Qershor 2020

Argjentina zgjati me më shumë se një muaj, deri më 24 korrik, afatin e negociatave me kreditorët në përpjekje për të arritur një marrëveshje për ristrukturimin e borxhit prej 66 miliardë eurosh, njoftoi qeveria.

“Argjentina dhe këshilltarët e saj kanë për qëllim të përfitojnë nga kjo zgjatje për të vazhduar diskutimet dhe për të mundësuar për investitorët të vazhdojnë të kontribuojnë për një ristrukturim të suksesshëm”, theksoi qeveria në një komunikatë./ata/

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera