Lajme

Zafiri e pranon se e ka ndërruar passwordin e Facebook-ut, thotë se “nëntoka” deshi ta denigrojë

Zafiri e pranon se e ka ndërruar passwordin e Facebook-ut, thotë se “nëntoka” deshi ta denigrojë
21:04 | 29 Shtator 2020

Koordinatori nacional për siguri kibernetike, Zafir Berisha, tha se e ka ndryshuar passwordin në Facebook.

Hakimi i llogarisë së tij u bë siç thotë ai nga një sekt i nëntokës deshi ta denigrojë atë.

Nuk pranoi të përmend emra se kush është ky sekt.

“S`kam çka më fsheh, le ta thejnë prapë. S`jam ndi i pasigurt asnjëhereë Problemi qendron se gjithë ajo fushatë ka pasur të bëjë me nje organzim të një grupi te njerëzve me vetëdije. Ua ka marre mendja të më denigrojnë mua dhe organet e sigurisë. Nje grumbull mbetejesh kane shperndare mbi 400 veta postimin. Sekti politik i nëntokës ka dashur të më denigrojë”, theksoi ai në Kanal 10.

Kredi me afat rekord të shqyrtimit dhe aprovimit

Të tjera