[wp-story]

Ekonomi / Bujqësi

Verifikohen peshoret e mullinjve para sezonit të korrje-shirjeve

Verifikohen peshoret e mullinjve para sezonit të korrje-shirjeve
11:44 | 18 Qershor 2020

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë ka njoftuar se janë verifikuar peshoret e mullinjve para sezonit të korrje-shirjeve, në mënyrë që fermerët të jenë të mbrojtur dhe peshat të maten saktë.

Kryeshefi i Agjencisë së Metrologjisë, Ferki Fejza ka thënë se ky është edhe një hap tutje në mbrojtjen e konsumatorit.

Sipas tij, verifikime të tilla do të bëhen edhe në ditët e ardhshme, ashtu që të mbrohet konsumatori nga mashtrimet e mundshme.

Inspektorati dhe Agjencia e Metrologjisë së Kosovës kanë bërë thirrje që të gjithë përdoruesit e mjeteve matëse të verifikohen që të zbatohet ligji për Metrologji.

Agjencia e Metrologjisë verifikon peshoret e mullinjve para sezonit të korrje-shirjeve Agjencia e Metrologjisë së…

Δημοσιεύτηκε από Ministria e Tregtisë dhe Industrisë στις Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera