×
 • Lajme
 • Lajme

  Vendet që do s’do të kenë rrymë këto katër ditë

  FrontOnline
  20 Nëntor 2021

  KEDS ka njoftuar se për shkak të investimeve në rrjet, në ditët e ardhshme do të ketë ndërprerje të furnizimit me energji elektrike.

  Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

  Punime nga Palët e Treta

  Prishtinë

  1.

  TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS “Projekt Ndërtimi” me (kod: 11000022196) prej orës 10:00 deri në ora 10:30.

  Vendet: Objektet banesore në Rr Xheladin Hana, përballë Banesave të Bardha.

  Arsyeja : Përmirësimi i vërejtjeje nga Pranimet Teknike, sipas PEE.

  21.11.2021

  Punime nga Palët e Treta

  Prishtinë

  1.

  TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Berat Murati”JON”SH.P.K (kodi: 10000008155)  prej orës 09:00 deri në ora 13:00

  Vendet: Objektet banesore afër xhamisë në Emshir.

  Arsyeja : Ndërrimi i panelit TU, sipas PEE.

  Prizreni

  1.

  TS 35/10 kV Zhuri do të ndërpritet:

  LP 10kV Poslisha (Kodi: 30035006)  nga 14:00 deri 16:00

  Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema

  Arsyeja : vendosja e konzolles TM, sipas PEE

  22.11.2021

  Punime të Domosdoshme për Siguri të Sistemit

  Prishtinë

  1.

  NS 35/10kV Koliq  do të ndërpritet:

  LP 10kV Keqekollë Hajkobill (kodi: 14016004)  prej orës 09:00 –  16:00

  Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc, Mutivode .

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive dhe pastrimi i trasesë.

  2.

  Nga  TS 110/35/10kV Palaj do të ndërpritet:

  NS Palaj 35-kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri nëora 18:00.

  Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tradfo private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc, qyteti i Obiliq (një pjesë), Mazgit i Epërm dhe i Ulët, Rr. Magjistrale Prishtinë-Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci, Fidanishte , Fidanishte Kastriot ,Hashanët, Elektro monti, Palaj.Stanovci i Ulët, Prilluzhë, Lumi i Madh, Gllavotini, Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

  Arsyeja: Mirëmbajtja totale e nënstacionit.

  Gjakovë

  1.

  NS 35/10kV Gjakova II do të ndërpritet:

  LP 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117)  prej orës 10:00 –  15:00.

  Vendet: Lagjja Brekoc. Rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica. Fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

  Gjilan

  1.

  NS 35/10kV Artanë do të ndërpritet:

  LP 10kV Bunjaket (kodi: 60024002)  prej orës 10:00 –  15:00.

  Vendet:/Fshatrat: Bunjak (një pjesë) dhe Marevc.

  Arsyeja : Mirëmbajtje preventive.

  22.11.2021

  Punime në Projekte Investive

  Prishtinë

  1

  NgaTS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpriten:

  TS 10/04 kV Mini Max-Arben Krasniqi (kodi: 12000012177) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Fidanishtja 1 (kodi: 12000012059) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Feim Reka “Reka Komerc” sh.p.k (kodi: 12000012193) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Fidanishtja 2 (kodi: 12000012122) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV AS-Projekt (kodi: 12000012167) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

  TS 10/04 kV Nasuf Zhegrova N.T.P”Butrinti” (kodi: 12000012200) prej ores 11:00 deri në ora 14:00

  Vendet:  Mini Max, Fidanishtja 1 dhe 2, Reka Komerc, AS-Projekt, N.T.P Butrinti

  Arsyeja: Verifikimi i furnizimit për TS ekzistues.

  2.

  NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

  Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

  Pejë

  1.

  NS 110/10kV Deqani  do të ndërpritet:

  LP 10kV Deqani (kodi: 53000003 ) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 16:45 deri 17:00

  Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

  Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësa të TM.

  2.

  NS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Lagjja Lataj Carrabreg   (kodi: 53000003019) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Lagjja Lataj Carrabreg

  Arsyeja: Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm 10kV.

  Ferizaj

  1.

  NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV  TS ” Privat – Vehbi Salihu ” (Kodi: 40041039174)  nga 10:00 deri 15:00

  Vendet: Objektet afër rrethit Teatrit Adriana  në Rr. Dëshmorët e Kombit si dhe Hekurudhës

  Arsyeja : Ndërrimi i transformatorit dhe vendosja e panelit TU, sipas PEE.

  22.11.2021

  Punime nga KOSTT-i

  Prizren

  1.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV që furnizon ky transformatorë prej orës 07:00  deri në ora 07:30.

  Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, NEWKO BALKAN L.L.C.  . . . në Therandë dhe 28 konsumatorë komercial në Shirokë dhe Zonën Industriale.

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  2.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Peqani me kod: 32000007 nga ora 09:00 deri 11:00.

  Vendet: Peçani

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kryçja e fushës lidhëse 10kV).

  3.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Mushtishti me kod: 32000002 nga ora 10:00 deri 12:00

  Vendet: Mushtishti

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  4.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Mamusha me kod: 32000006 nga ora 11:00 deri 13:00

  Vendet: Mamusha

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyqja e fushës lidhëse 10kV).

  5.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Shpenadija me kod: 32000023 në dy termine nga ora 12:00 deri 13:00 dhe nga ora 20:00 deri 21:00.

  Vendet: Shpenadija

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  6.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Reshtani me kod: 32000017 nga ora 16:00 deri 18:00

  Vendet: Reshtani

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  7.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Theranda me kod: 32000016 nga ora 17:00 deri 19:00

  Vendet: Theranda

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  8.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Gjinovci me kod: 32000003 nga ora 18:00 deri 20:00

  Vendet: Gjinovci

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  9.

  Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërpritet:

  LP 10kV Shiroka me kod: 32000019 nga ora 19:00 deri 21:00

  Vendet: Shiroka

  Arsyeja: Ndërrimi i TR 2, nga KOSTT-i (kyçja e fushës lidhëse 10kV).

  23.11.2021

  Punime në Projekte Investive

  Prishtinë

  1.

  NS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës Sejdi Kryeziu.

  Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

  Pejë

  1.

  NS 110/10kV Deçani  do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Lagjja Lataj Carrabreg   (kodi: 53000003019) nga ora 09:00 deri 17:00

  Vendet: Lagjja Lataj Carrabreg

  Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

  23.11.2021

  Punime nga Palët e Treta

  Prizreni

  1.

  NS 35/10 kV Prizreni IV do të ndërpritet:

  NS 10/0.4kV TS Banesat me (kodi: 30033016010) nga 11:00 deri 15:00

  Vendet: Një pjesë e rrugës Salih Bytyqi dhe Tahir Sinani

  Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

  Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

  Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh.

   

  Nesër në këto zona nuk do të ketë rrymë deri në 5 orë
  Nga Rubrika
  Lajme18 Korrik 2024
  Franca nuk dëshiron konfrontime të reja në veri e të cilat mund të lindin lidhur me çështjen e hapjes së urës së...
  Lajme18 Korrik 2024
  Aviacioni i SHBA-së nga Komanda Rajonale në Lindje e Forcave Kosovare të udhëhequr nga NATO ka ndihmuar sot Departamentin e Zjarrfikësve të...
  Lajme18 Korrik 2024
  Kryeministri Albin Kurti u ka bërë thirrje qytetarëve që t’i ndjekin udhëzimet zyrtare nga autoritetet e Kosovës pas ngjarjes së fundit në...
  Të tjera
  Sport18 Korrik 2024
  Llapi është mposhtur në “Zahir Pajaziti” edhe në ndeshjen kthyese nga Wisla Krakowa në kuadër të kualifikimeve për Europa League. Pjesa e...
  Lajme18 Korrik 2024
  Artan Hajrizi vëllai i Faton Hajrizit i cili po dyshohet për vrasjen e një polici në Serbi, ka treguar se si vëllai...
  Lajme18 Korrik 2024
  Arbër Rexhaj, deputet i VV-së, ka thënë se i dyshuari për vrasjen e një polici serb në Serbi, është kriminel që ka...
  Bota/Rajoni18 Korrik 2024
  Një familje e cila raportohet të jetë nga Maqedonia e Veriut, ka pësuar aksident të tmerrshëm në afërsi të Leskovcit ndërsa po...
  Lajme18 Korrik 2024
  Autoritetet në Serbi kanë nisur sot në orën 19:00 kërkimet edhe me helikopterë mbi zonën ku ndodhi vrasja e mbrëmshme e policit....
  Bota/Rajoni18 Korrik 2024
  Presidenti ukrainas, Volodymyr Zelensky, ka refuzuar bisedimet për arritjen e një marrëveshjeje me Rusinë, pa miratimin e Kievit, pasi kryeministri hungarez, Viktor...

  FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.