Infografika

Vdekjet gjatë dekadës së fundit në Kosovë

Vdekjet gjatë dekadës së fundit në Kosovë
12:19 | 01 Korrik 2021
Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera