[wp-story]

Bota/Rajoni

Trump nuk dorëzohet, insiston se i ka fituar zgjedhjet

Trump nuk dorëzohet, insiston se i ka fituar zgjedhjet
09:35 | 16 Nëntor 2020

Pak minuta më parë, Donald Trump ka postuar në rrjetet sociale, fjalinë e shkurtër që ai e ka përmendur prej më shumë se 10 ditësh.

Trump shkruan “Unë i fitova zgjedhjet”

Përmes kësaj, Trump vazhdon të këmbëngulë që ai është fituesi i vetëm i zgjedhjeve, edhe pse më shumë vota elekteroale ka marrë kundërshtari i tij Joe Biden.

Kujtojmë se Trump ka akuzuar partinë e Biden për manipulim votash dhe është shprehur se çështja do të shkojë në Gjykatë.

 

 

 

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera