×
Etiketë: urgjencës
Lajme23 Qershor 2020
Ndërtimi i objekti të urgjencës në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Malishevë, po shkon drejt përfundimit të saj dhe shumë shpejt Malisheva do të bëhet me një objekt dhe një shërbim shumë profesional në...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.