Gjuha:
×
Etiketë: truri
Bota/Rajoni30 Korrik 2020
“Kam humbur pesë kilogramë në tre ose katër javët e fundit për shkak të stresit dhe humbje së vendit të punës”, tha Lottie Pope për The Independent duke shtuar më tutje se “Unë shkoj në shtrat në...
Lifestyle17 Qershor 2020
Studimi i kryer në Universitetin Adelaide, ka treguar se, aftësia e trurit të njeriut për të mësuar dhe mbajtur mend, varet shumë nga koha e ditës, dhe se, truri më efektshëm mëson në mbrëmje. Pos...
Lifestyle17 Qershor 2020
Studimi i kryer në Universitetin Adelaide, ka treguar se, aftësia e trurit të njeriut për të mësuar dhe mbajtur mend, varet shumë nga koha e ditës, dhe se, truri më efektshëm mëson në mbrëmje. Pos...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.