×
Etiketë: tregu
Ekonomi25 Shtator 2020
Problemet e mëdha të bizneseve për të regjistruar të punësuarit nga Shqipëria, për të cilët po ka nevojë shumë biznesi e në veçanti zona e Prizrenit dhe Gjakovës dhe lehtësimi i këtyre procedurave që qytetarët...
Lajme02 Shtator 2020
Argumentet e njejta si të Ministrisë së Shëndetësisë se Udhëzimi Administraiv 02/2019 është i pazbatueshëm i ka edhe Shoqata e Distributorëve Farmaceutik të Kosovës. Milaim Abdullahu nga kjo Shoqatë ka thënë për “Front Online” se e...
Ekonomi06 Gusht 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Kraniqi, ka kërkuar nga Inspektorati i Tregut, që krahas zbatimit të vendimeve të Qeverisë për masat antiCovid-19, të luftohet ekonomia informale dhe të mbrohet konsumatori. Në kuadër të kësaj...
Lajme24 Qershor 2020
Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka njoftuar se është rikthyer “Tregu Mobil” në kryeëytet, i cili ishte mbyllur për shkak të pandemisë Ahmeti ka shkruar në Facebook se nga java e ardhshme, pemët,...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.