×
Etiketë: trajnimit
Bota/Rajoni23 Qershor 2020
Ministrat e mbrojtjes të disa vendeve të Ballkanit kanë nënshkruar një letër qëllimi për të krijuar qendra të përbashkëta trajnimi për ekuipazhet dhe dronët. Projekti i përbashkët quhet Qendrat e Trajnimit Pilot të NATO-s. Kjo...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.