×
Etiketë: shtyrje
Ekonomi17 Shtator 2020
Pandemia ka goditur edhe ekonominë e Kosovës, ashtu siç ka goditur ekonomitë në mbarë globin duke shkaktuar krizë ekonomike pothuajse në shumicen e vendeve. BQK gjatë kësaj kohe në vazhdimësi ka qenë ne komunikime të...
Lajme28 Gusht 2020
Ministria e Arsimit dhe Shkencës një ditë më parë ka bërë të ditur për shtyrjen e vitit shkollor për 14 shtator për shkak të situatës me COVID-19 në vend. Shtyrja e fillimit të vitit shkollor...
Lajme15 Korrik 2020
Bizneset në vend sot kanë afatin e fundit për deklarim dhe pagim të tatimeve për tremujorin e dytë (TM2) të këtij viti. Përkundër pandemisë dhe vështirësive financiare që kanë disa kompani, ato nëse nuk respektojnë...
Biznes12 Korrik 2020
Edhe pse komuniteti i biznesit dhe qytetarët në vazhdimësi kanë kërkuar shtyrjen e kësteve për kredi edhe për tre muaj, Banka Qendrore e Kosovës ka nxjerr një udhëzues për bankat komerciale që varësisht nga aftësia...
Lajme28 Qershor 2020
Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), ka shprehur shqetësimin pas konfirmimit që Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka bërë për mos shtyrjen e pagesave të kësteve të kredive edhe për tre muaj të tjerë.OAK ka...
Ekonomi26 Qershor 2020
Banka Qendrore e Kosovës ende s’ka marrë ndonjë vendim për këstet e kredive. Në këtë institucion thonë se do të vazhdojnë së monitoruari me shumë kujdes zhvillimet ekonomike dhe ato në sektorin financiar, dhe se...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.