×
Etiketë: seferi
Lajme15 Shtator 2020
Banorët në lagjen “Idriz Seferi” në qytetin e Gjilanit ndjehen se jeta e tyre po rrezikohet nga shoferët të cilët nuk po respektojnë kufizimin e shpejtësisë në rrugën e cila shtrihet përgjatë lagjes së tyre....
Lajme10 Shtator 2020
Bashkëpunëtori i RTV Dukagjinit, Idro Seferi  ka përshkruar zhvillimet në Serbi pas njohjes së Kosovës nga Izraeli. Seferi në një lidhje telefonike në “Debat Plus” nga Beogradi ka thënë se Serbia ditët e fundit ka...
Lajme30 Qershor 2020
Gazetari nga Kosova që punon në Beograd, Idro Seferi ka thënë se çdo ditë të paktën dy persona nga Kosova i telefonojnë për ndihmë shëndetësore, lokacione, ilaçe, konfirmime dhe kërkesa për spitale në Beograd. Seferi...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.