×
Etiketë: rroba
Lifestyle22 Korrik 2020
Kemi mësuar të ruajmë distancën nga të tjerët, të dizinfektojmë shtëpinë dhe të pastrojmë telefonat për të parandaluar përhapjen e coronavirusit. Po rrobat? A mbijeton virusi në rroba dhe si mund t’i pastrojmë? Organizata Botërore...
Lifestyle19 Qershor 2020
Logoja e një marke është diçka që i bën rrobat që ju vishni të njohshme, dhe për fat të keq në kohët e sotme moderne është bërë një simbol i statusit. Është interesante që logoja...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.