Gjuha:
×
Etiketë: remitenca
Ekonomi26 Qershor 2020
Derisa në janar dhe shkurt të këtij viti dërgesat financiare nga diaspora kosovare shënuan rritje prej 1.3 për qind, një muaj më vonë (mars) të njejtat pësuar rënie drastike prej rreth 14 për qind, muaj...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.