×
Etiketë: reduktohet
Lajme09 Shtator 2020
Komuna e Kamenicës njofton qytetarët që për shkak të situatës së krijuar nga virusi SARS-CoV-2, janë mbyllur përkohësisht disa Ambulanca të Mjekësisë Familjare në disa lokalitete. AMF-të në Desivojcë, Poliçkë, Lisockë, Tugjec dhe Krilevë janë...
Bota/Rajoni21 Korrik 2020
Komuna e Preshevës ka reduktuar orarin e punës në administratë, ndërsa me orar të shkurtuar do të kryhet edhe puna me palë. Punëtorët e administratës do të qëndrojnë në punë prej orës tetë deri në...
Lajme07 Korrik 2020
Bazuar në masat e fundit të Qeverisë për parandalim të përhapjes së pandemisë me koronavirus, Komuna e Prishtinës ka reduktuar orarin e autobusëve të Trafikut Urban. Në një njoftim në Facebook, Komuna e Prishtinës ka...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.