×
Etiketë: ratifikim
Lajme05 Shtator 2020
Marrëveshja e nënshkruar ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Uashington po cilësohet historike për vendin tonë për depërtimin në arenën ndërkombëtare, krahas garancisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Analistët vlerësojnë se në bazë të Kushtetutës,...
Lajme23 Qershor 2020
Kryetarja e Kuvendit Vjosa Osmani ka thënë se ekziston një rezolutë e miratuar në Kuvendin e Kosovës që është kundër mbajtjes së zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë. “Në vitin 2012 Kuvendi i Kosovës ka miratuar...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.