×
Etiketë: prapaskenës
Opinione04 Gusht 2020
Shkruajnë: Aida Çerkez-Bosnjë dhe Hercegovinë, Lavdim Hamidi-Kosovë, Natasha Bogovic-Serbi   Kriza e shkaktuar nga pandemia e COVID-19 ka nxjerrë në sipërfaqe dhe ka theksuar të gjitha dobësitë në Ballkanin Perëndimor. Jo toleranca e ndërsjellë shpesh...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.