Gjuha:
×
Etiketë: përdoruesve
Auto28 Qershor 2020
Eksperimenti po vjen për përdoruesit në iOS dhe Android. YouTube ka njoftuar një veçori të re ku përdoruesit mund të regjistrojnë video të shkurtër, 15 sekonda. Në një postim në blog, YouTube tha që po...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.