×
Etiketë: ngërqi
Lajme27 Qershor 2020
Profesori dhe njohësi i çështjeve politike, Fadil Maloku ka treguar hapat të cilët duhet të ndiqen që Kosova të dalë nga ngërqi aktual. Maloku thotë se hapi i parë është që të arrihet njē konsensus...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.