×
Etiketë: ndërtuan
Bota/Rajoni17 Shtator 2020
Duke eksploruar një fortesë në Shqipërinë e Jugut, një tunel i fshehtë i ndërtuar gjatë epokës komuniste ka nxjerrë në pah sekretin dhe paranojën që ka përcaktuar sundimin e gjatë të tiranit Enver Hoxha, raporton...
Lajme31 Korrik 2020
Për shkak të pandemisë COVID-19 e cila e ka goditur gjithë botën, prindërit e Luan Sadikut nga Komuna e Bujanocit nuk kanë shkuar sivjet në Haxh dhe paratë e planifikuara për t’i shpenzuar në vendin...
Lajme26 Qershor 2020
Nëse Prokuroria është e vendosur të luftojë rastet korruptive, ish autoritete të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Ambientit dhe zyrtarë aktual të saj mund të jenë subjekt i hetimit për një tender të realizuar në vitin...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.