Gjuha:
×
Etiketë: ndaluan
Lajme31 Korrik 2020
Kosova dhe Arabia Saudite ndaluan faljen e namazit të Kurban Bajramit sivjet. Vendet tjera me shumicë myslimane, ndonëse lejuan lutjet kolektive, e bënë me numër të kufizuar dhe me masa shtesë për shkak të pandemisë....

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.