×
Etiketë: narkotikëve
Lajme28 Shtator 2020
Ministria e Punëve të Brendshme ka nënshkruar Marrëveshjen e Punës me Qendrën Evropiane për Monitorimin e Drogës dhe Varësisë nga Droga (EMCDDA) për luftimin e narkotikëve. Kërkesa për nënshkrim nga Ministria e Punëve të Brendshme,...
Kronika17 Korrik 2020
Gjykata Themelore në Gjakovë – Departamenti për Krime të Rënda ka shpallur aktgjykim dënues kundër dy të akuzuarve A. M. (1) dhe A. M. (2), shtetas të Republikës së Shqipërisë sepse në bashkëkryerje kanë kryer...

FrontOnline, © 2024 Të gjitha të drejtat e rezervuara.